Colliers International Corporate Solutions

Colliers International Corporate Solutions

Project Description

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en (maatschappelijke) organisaties bij het huren of kopen van vastgoed en optimaliseren van de huidige bedrijfshuisvesting.

Corporate Solutions is een gespecialiseerde afdeling die uitsluitend de belangen van (internationale) bedrijven en gebruikers van vastgoed waar ook ter wereld vertegenwoordigt. Wij doen dit uitsluitend in uw belang, zijn onafhankelijk en doen dit op transparante wijze.

Met onze internationale ervaring kunnen wij uw vragen beantwoorden, creëren wij kansen en maken wij (toekomstige) beperkingen van de bedrijfshuisvesting op onderbouwde wijze inzichtelijk. Op basis van onze analyse kan uw organisatie een weloverwogen besluit nemen om dit vervolgens ook uit te voeren.

De professionals van Colliers Corporate Solutions onderscheiden zich door een ondernemersgeest, pro actieve houding en een persoonlijke aanpak. Wij scoren punten met Service excellence. Dit wordt onderstreept door ons track record, de testimonials van onze klanten en langjarige relaties met onze opdrachtgevers.

Project Details

Categories
Contactpersoon
Marjon van Bree
Manager Real Estate Services
Adres
Botersloot 27
3011 HE Rotterdam
Telefoon Direct
+31(0) 10 850 9830
Telefoon Mobiel
+31(0) 6 535 74 990
© 2013 Corporate Real Estate Federatie